Adezivul pentru gene sub forma de gel este o compozitie de gel transparenta, ce asigura uscare rapida si precizie in aplicare. Detine o pensula perfecta atat pentru gene false banda, cat si individuale. Asigura confort si fixeaza genele false. Acest adeziv gene false nu provoaca alergii sau iritatii a ochilor.

Mod de aplicare: Se aplica adeziv gene false pe suprafata destinata aplicarii, fara a face rabat la cantitate. Este important ca acestea sa fie pozitionate cat de aproape posibil de radacina genelor dumneavoastra.

Adeziv gene false sub forma de liner

Adezivul de gene sub forma de liner este un produs multifunctional, ce poate fi utilizat pentru ochi, buze si gene false. Adezivul poate fi folosit ca baza pentru pigmenti si sub forma de adeziv gene false tip banda. Este usor de folosit, astfel incat adezivul este recomandat atat profesionistilor, cat si persoanelor care se machiaza singure.

Mod de utilizare: pentru a putea aplica genele false corespunzator, trebuie sa folositi si un  adeziv gene false care sa permita o buna fixare. Odata aplicat gelul, trebuie sa asteptati aproximativ 1 min inainte de a pune genele la ochi cu ajutorul benzii de care dispun.

Aplicator special pentru gene false magnetice

Daca nu doresti sa optezi pentru gene false de tip banda poti opta alege gene magnetice, o nou inventie in materie de infrumusetare. Nu necesita adeziv gene false insa dispun de un aplicator care iti permite sa le asezi mult mai usor pe linia naturala a genelor tale.

Ca si costuri, acestea sunt destul de accesibile, nefiind necesar sa mergi la salon pentru a le purta. Le poti pune si le poti da jos oricand vrei. Este indicat sa tii cont si de faptul ca pentru o fixare mai exacta va trebui sa aplici produse de calitate. Avand in vedere acest lucru genele false se vor lipi mai eficient, iar rezultatul va fi excelent.