In ceea ce priveste aplicarea genelor artificiale, extensiile de gene de tip banda si smoc sunt cele mai des folosite. Cu toate acestea, exista si optiunea de gene fir cu fir, de pe urma carora se pot obtine rezultate exceptionale. Spre deosebire de extensiile de tip banda si smoc, genele artificiale fir cu fir se aplica exclusiv de catre un profesionist calificat in acest domeniu, intrucat procedura de aplicare a acestora este una complexa.

In ce consta procedura de aplicare a extensiilor de gene fir cu fir?

Intregul proces de aplicare a extensiilor de gene de acest tip depinde de experienta specialistului. De aceea, pentru a nu experimenta disconfort in timpul procedurii de aplicare, se recomanda alegerea unui salon profesionist de infrumusetare.

Procedura de aplicare a extensiilor de gene fir cu fir implica o serie de etape importante, astfel incat rezultatul final sa fie pe masura asteptarilor. In primul rand, se aplica un demachiant fara ulei in zona ochilor, iar ulterior se aplica plasturi sau benzi adezive peste genele inferioare. Astfel, se previne lipirea genelor superioare de cele inferioare pe parcursul procedurii. Urmeaza apoi aplicarea propriu-zisa a genelor cu ajutorul pensetelor speciale. Firele de gene naturale sunt separate, astfel incat sa fie individualizat firul de par pe care urmeaza sa fie aplicata extensia. Cu ajutorul unei pensete special concepute in acest sens se trece firul artificial prin adeziv si se lipeste pe firul de par natural. Dupa ce s-a aplicat fiecare fir de extensie, urmeaza pieptanarea genelor si dezlipirea plasturilor aplicati initial.

Care sunt avantajele aplicarii de gene fir cu fir?

In primul rand, aceasta metoda de aplicare a extensiilor de gene ofera genelor naturale un aspect natural si voluminos. De asemenea, aceasta metoda se potriveste perfect pentru tine daca iti doresti gene mai lungi si remarcabile, dar cu un aspect foarte natural. Varianta de gene fir cu fir include o gama variata de culori si lungimi, astfel incat tu sa alegi exact ceea ce ti se potriveste.