Toată pregătirea dimineața? Da, nu prea e treaba mea. Așadar, când un prieten mi-a menționat extensii gene, m-am interesat imediat. Ceva care promite să-mi dea genelor volum, fără să trebuiască să ma ocup de straturi de rimel impermeabil și să-mi prelungeasca rutina de dimineata? Inscrie-ma!

Dacă vă place ideea, să vă treziți cu gene pline, lungi și întunecate, într-o singură zi, ar trebui să vă uitați cu siguranță la extensiile de gene. Dar, înainte de a rezerva o întâlnire, trebuie să vă educați cu privire la toate aspectele legate de genele „M-am trezit-așa”, pregătite pentru selfie. Așadar, continuați să citiți toate detaliile pe care trebuie să le cunoașteți înainte de a lua aceasta decizie.

Ce sunt extensiile de gene?

Extensiile de gene sunt gene semipermanente care sunt lipite manual deasupra genelor tale naturale. Extensiile sunt de mai multe grosimi, curburi, lungimi si culori, astfel incat sa se potriveasca perfect cu fizionomia fetei. Utilizand accesorii si consumabile pentru gene oferite de Dream Lash rezultatul va fi unul exceptional si toate privirile se vor indrepta catre dumneavoastra.

Cât durează extensiile de gene?

Dacă aveți grijă de ele, extensiile de gene pot dura între șase și opt săptămâni, până când cad în mod natural, așa cum o fac de obicei genele. Odată ce încep să cadă acestea se pot inlocui fara mare efort, atat intr-un salon specializat, cat si acasa. Deci, din punct de vedere tehnic, puteți face ca extensiile dvs. să dureze la nesfârșit.

Extensiile de gene îți distrug genele naturale?

Nu chiar – nu există o mulțime de dovezi care să arate dacă extensiile de gene afectează efectiv lungimea genelor naturale sau sănătatea pe termen lung. Cu toate acestea, există un risc mic de a dezvolta alopecie de tracțiune, unde genele tale naturale pot cădea ca urmare a greutatea extensiilor repetate de gene. Dar nu te stresa – acest lucru nu este obișnuit.

Sunt periculoase extensiile de gene?

Extensiile de gene nu sunt periculoase dacă tehnicianul dvs. urmează metodele corecte și folosește materialele adecvate. De altfel, Dream Lash va ofera produse de calitate recunoscute la nivel Mondial de catre producatori renumiti, cum ar fi Nagaraku sau Lovely.