Degresant gene

Aplicarea extensiilor de gene este un procedeu ce se realizeaza in mare parte de profesionisti, dar si acest procedeu poate fi realizat si de fiecare femeie care isi doreste o infrumusetare.

Unde este secretul?

In calitatea produselor utilizate! Unul dintre produsele principale utilizate in extensiile genelor este degresantul, astfel procedura va fi de o calitate inalta si un refresh de extensii poate fi facut dupa 8 saptamani.

Dream Lash vine in ajutorul tau si va ofera in gama de produse degresant gene cele mai calitative produse de pe piata.

Face față perfect primei etape a procesului de prelungire a genelor – curățare. Îndepărtează eficient praful, grăsimile și resturile de produse cosmetice de pe gene.

Degresant gene lichid LOVELY, 15g pentru extensia profesională a genelor, pretratare.

Tratamentul dizolvă reziduurile de proteine, îndepărtează celulele de cheratină, grăsimile care rămân sub formă de cremă de ochi sau produse cosmetice pe formele de gene. Nu vă usucă propriile gene.

Degresantul este un produs pentru curățarea genelor pentru o aplicare ulterioară. Materialele utilizate pentru extensia genelor garantează cea mai înaltă calitate pentru a obține cele mai bune rezultate de lucru.

LOVELY este un brand exclusiv care acordă o mare importanță îmbunătățirii industriei extensiei genelor în general și dezvoltării fiecărui stilist individual al genelor în special.

Pentru artiștii de stil profesionist: numai pentru uz profesional, după instrucțiuni sau instruiri adecvate.