Cu siguranta fiecare dintre noi este familiarizat cu un set de produse de ingrijire a fetei sau produse de machiaj care confera fizionomiei noastre un aspect ingrijit si natural. Prin urmare, in toata acesta zona de frumusete, este imortant sa obtinem informatii detaliate despre urmatorul produs pe care ne propunem sa-l cumparam.  

Te intereseaza sa treci la extensii de gene? Afla importanta pe care o are spuma de gene in intretinerea acestora   

Daca urmeaza un eveniment important si vrei sa atragi atentia si sa iesi in evidenta, poti alege varianta de extensii gene, care inlocuiesc stratul de rimel pentru genele naturale. 

Chiar daca procedura de aplicare a extensiilor este foarte simpla, intretinerea acestora este foarte importanta. De aceea, pentru a te bucura de gene voluminoase si ingrijite o perioada cat mai lunga de timp, este indicat sa cureti periodic cu spuma de gene. 

Extensiile reprezinta practic o forma de gene semipermanente care se aplica prin aderarea la genele naturale fara a le afecta in vreun fel integritatea. Aplicarea extensiilor se face luand in considerare metodele si materialele necesare acestui proces, igiena salonului fiind deosebit de importanta. O igiena corespunzatoare a salonului si curatarea extensiilor cu spuma de gene previn anumite complicatii la nivelul pielii care pot aparea dupa utilizarea extensiilor de gene, permitandu-va sa fiti foarte multumiti de rezultate. 

Curatarea cu spuma de gene si demachierea extensiilor de gene 

Spuma de gene pentru curatarea genelor si zona ochilor este un produs deosebit de eficient care mentine genele sanatoase si frumoase si este dedicat tuturor celor care folosesc extensii de gene.   

Spuma de gene cu granulatie fina este perfecta pentru curatarea extensiilor de gene si a machiajului din zona ochilor. Acest produs poate fi folosit atat inainte de peocedura de aplicare sau intretinere a extensiilor de gene cat si pentru curatarea zilnica a ochilor acasa. Spuma de gene de curatare este o formula speciala conceputa pentru a curata extensiile de gene si zona din jurul ochilor, fara a provoca rani sau iritatii, fiind un produs hipoalergenic fara parabeni.