Prețurile Bunurilor și Serviciilor afișate în cadrul site-ului Dreamlash.ro includ T.V.A. conform legislației în vigoare.
Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în fiecare Comandă. Vânzătorul va emite către Cumpărător o factura pentru Bunurile și Serviciile livrate, obligația Cumpărătorului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislației în vigoare.
Pentru o corectă comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumpărătorului îi revin obligațiile de a-și actualiza ori de câte ori este cazul datele din Contul său și de a accesa informațiile și documentele aferente fiecărei Comenzi, existente în Cont.

METODE DE PLATĂ
Selectați metoda prin care doriți să achitați cumpărăturile dumneavoastră de pe Dreamlash.ro: Ramburs, plata online cu cardul sau plata prin transfer bancar. Puteți alege metoda de plată care vi se potrivește cel mai bine pe pagina comenzii cu titlul „Cum platesc.
Vârsta minimă necesară pentru a face cumpărături pe site-ul Dreamlash.ro este 18 ani.
Citiți mai jos mai multe informații referitoare la diferitele metode de plată acceptate de noi.

  • Plata online– plata online cu cardul se face direct din site-ul nostru prin procesatorul https://paylike.ro/. Aceasta metoda de plata este sigura si securizata 3-D Secure si sunt acceptate toate tipurile de card Visa si Mastercard, dar si cele mai populare metode de plată din lume și din Europa precum Apple Pay și Google Pay.
  • Transfer bancar- După ce am recepţionat comanda dumneavoastră vă vom trimite prin e-mail factura proforma şi detaliile necesare efectuarii platii. Plata o veți efectua în avans în contul nostru bancar, deschis la ING Bank – IBAN: RO28INGB0000999910155240. Este important să indicați numărul comenzii/facturii proforma pentru a atribui corect plata comenzii dumneavoastră.  La livrarea produsului veți primi factura fiscala.
  • Ramburs- Plătiți numerar în momentul primirii comenzii. Plata trebuie efectuată reprezentantului serviciului de curierat. Pentru a facilita tranzacția vă recomandăm să aveți suma exactă de numerar conform costului comenzii dumneavoastră (totuși acest lucru nu este mandatoriu). Plătiți curierului, care va emite o chitanță.