Atunci cand doamnele si domnisoarele merg la un make-up artist pentru a-si realiza machiajul pentru a participa la un eveniment, exista optiunea de a-si completa look-ul cu gene false. Un machiaj profesional arata mult mai bine atunci cand se opteaza si pentru gene, aplicarea lor fiind posibila prin folosirea de pensete profesionale pentru extensii gene.

Make-up artistii profesionisti au obligatia de a dispune de toate instrumentele necesare atunci cand vine vorba de aplicarea genelor false mult dorite. La urma urmei, natura nu a inzestrat toate doamnele cu gene lungi si arcuite care sa scoata in evidenta un machiaj bine realizat. Ceea ce face ca, in prezent, cererea de gene false sa fie una foarte mare.

Pensete profesionale pentru extensii gene – un must-have pentru make-up artisti

Instrumentul cel mai important in aplicarea genelor false este, bineinteles, penseta. Aceste pensete nu sunt pensete obisnuite, ci sunt special concepute pentru aplicarea genelor false. Si orice profesionist stie ca pentru a aplica genele corespunzator si pentru a le da volumul mult dorit, necesita de pensete profesionale pentru extensii gene care sa le permita acest lucru.

Tipuri de pensete profesionale pentru aplicarea genelor mult dorite

Exista numeroase modele de pensete profesionale pentru extensii gene si fiecare dintre acestea sunt utilizate pentru un scop anume. Algerea pensetei potrivite se face in functie de diferite criterii precum tipul de gene pe care il va folosi make-up artistul, tehnica utilizata de acesta si, bineinteles, o peneta care sa fie potrivita preferintelor sale.

Tipuri de pensete profesionale pentru extensii gene

Pensete pentru izolare,

Pensete gene drepte – sunt pensete lungi si inguste, cu varsul conic,

Pensete pentru extensii de gene clasice – cu varful in forma de F, A sau X. Ultima variata este destinata incepatorilor,

Pensete pentru gene cu volum – au varful ascutit, in forma de L sau S,

Pensete pentru ochi si banda – au varful rotund si sunt utilizate pentru indepartarea benzii folosite atunci cand se aplica genele.

 Alegerea de pensete profesionale pentru extensii gene este o decizie strict persoanala ce tine de fiecare make-up artist, in functie de tipul de gene pe care obisnuieste sa le utilizeze.