In 2012, a venit răspunsul la rugăciunile multor femei: extensii de gene. Similar cu cele pe care le poți pune pe cap, extensiile de gene sunt gene individuale, din mătase, nurcă sau sintetice, care sunt atașate semi-permanent de genele tale existente. Dacă ai visat vreodată să te trezești cu gene Bambi, dar fără acel inel de rimel rămas atârnând un picior sub ochi, aceasta este soluția ta. Curioasa? Macar putin?

Lasa-l pe Google si afla tot ce trebuie despre obținerea unor extensii de gene remarcabile!

1. Fiecare experiență de extensie a genelor este personalizabilă.

Extensiile de gene , precum si accesoriile sunt personalizabile si in acest fel fiecare femeie va avea extensiile potrivite. Mai întâi, puteți alege lungimea. In shop-ul Dreamlash gasiti lungimi de la 8 la 14 mm, curbura D, grosime de 0.05 mm sau de 0.10 mm si diferite culori, negru fiind culoare cea mai ceruta.

2. Extensiile de gene durează mai mult decât crezi.

Cu o îngrijire adecvată, pot face ca extensiile să dureze până la o lună și jumătate. Majoritatea saloanelor vă recomandă să reveniți la fiecare 2-3 săptămâni pentru o retușare, dar dacă doriți să economisiți niște bani, le puteți prelungi durata de viață. Aveți grijă să nu folosiți produse uleioase lângă ochi.

3. Da, puteți purta machiaj cu ele.

Dacă nu poți suporta gândul de a-ți lăsa ochiul fumuriu, nu-ți face griji, nu trebuie. Numai produsele pentru ochi pe bază de lichide pot dăuna extensiilor, dar puteți scăpa cu o aripă mică de căptușeală lichidă, atâta timp cât nu o trageți de-a lungul liniei genelor. Asigurați-vă că îndepărtați cu grijă umbra sau căptușeala cu demachiant fără ulei și sfaturi pentru precizie. Cel mai important, stai departe de rimel în totalitate, deoarece lasă extensiile cruste și deteriorate. Este acceptabil numai dacă sunteți la sfârșitul ciclului și veți primi un set nou în câteva zile.

4. Extensiile îți pot strica genele – dar nu trebuie.

Adică, dacă nu jucați după reguli. Unele persoane care au făcut greșeala de a scoate singure extensiile – nu numai că este extrem de dureros, dar îți lasă doar câteva sau mai multe gene naturale. Acest procedeu nu este recomandabil daca nu se respecta procedura si poate dauna genelor naturale. Daca insa este facut corect extensiile pot fi indepartate fara a afecta genele naturale si fara a cauza dureri.

5. Singura modalitate de a scăpa de ele este de a le elimina sau de a le face să cadă în mod natural.

Eliminarea extensiilor este la fel de ușoară ca și punerea lor – nedureroasă și relativ rapidă. Pe Dreamlash.ro gaziti toate consumabilele si accesoriile necesare, incluzand aici remover pentru a elimina extensiile de gene. Dacă nu doriți să cheltuiți mai mulți bani, totuși, extensiile cad cu inlaturarea naturală a genelor. Acesta este un proces mult mai lent, dar este gratuit, deci există asta.